Tuliko teini-ikä teillekin? – vertaistukiryhmä vanhemmille käynnistyy

Tuliko teini-ikä teillekin? – vertaistukiryhmä vanhemmille käynnistyy

 

Porvoossa järjestetään syksyllä vertaistukiryhmä teini-ikäisten nuorten vanhemmille, jossa käsitellään teemoja, jotka koskettavat nuoren elämää sekä vanhemmuutta.

 

- Ryhmässä on mahdollisuus keskustella muiden vanhempien kanssa teini-iän tuomasta muutoksesta ja siinä pohditaan, miten tukea itsenäistyvää nuorta. Suurin osa teini-ikäisten vanhemmista painii samankaltaisten kysymysten kanssa, joten vertaistuki on hyvä tapa saada käsiteltyä omia tuntemuksiaan, ryhmän vetäjä Heidi Antti-Lindholm kertoo.

 

Ryhmään osallistumista ei ole rajattu nuoren iän mukaan, mutta se on tarkoitettu vanhemmille, joiden arjessa on alkanut näkyä teini-iän haasteet. Ryhmä toteutetaan suomeksi ja siihen otetaan mukaan enintään 12 henkilöä ja ryhmä toteutuu, jos viisi osallistujaa ilmoittautuu. Ryhmän ohjaajina toimivat perheneuvolan sosiaalityöntekijä, perheterapeutti Heidi Antti-Lindholm sekä nuorisopalveluiden nuorisotyöntekijä Pirjo Pietikäinen.

 

Ryhmän järjestää Porvoon kaupungin lasten ja nuorten mielen hyvinvoinnin edistämistyöryhmä.

 

Ryhmä kokoontuu kuusi kertaa, maanantaisin 2.11.-7.12.2020 klo 17-19 Ohjaamossa (Mannerheiminkatu 20 E). Ryhmään voi ilmoittautua ja siitä saa lisätietoa laittamalla sähköpostia ryhmän ohjaajille heidi.antti-lindholm@porvoo.fi ja pirjo.pietikainen@porvoo.fi. Ryhmään ilmoittautumisia otetaan vastaan 2.10. saakka.