Iltapäivätoimintaan ja koulukuljetukseen hakeminen

Ilmoittaudu kouluun ennen iltapäiväkerhopaikan ja/tai koulukuljetuksen hakemista.
Hakuaika on 4.1-31.1.2021.
Koulukuljetushaku koskee myös 7. luokalle siirtyviä oppilaita, joilla on kuljetusoikeus.

Iltapäivätoiminta Ensimmäisen ja toisen vuosiluokkien koululaisten iltapäivätoimintaan haetaan sähköisen Wilma-järjestelmän kautta kohdasta Hakemukset ja päätökset - > Tee uusi hakemus -> Hakemus iltapäivätoimintaan (huoltaja täyttää ). Muista tallentaa hakemus, jotta se lähtee eteenpäin. Hakuaika 4.1-31.1.2021. Päätös iltapäiväkerhopaikasta (lv 2021-2022) lähetetään Wilman kautta viimeistään toukokuussa niille ensimmäisen ja toisen vuosiluokan oppilaiden huoltajille, jotka ovat jättäneet hakemuksen määräaikaan mennessä. Iltapäiväkerhopaikkaa voi hakea vain yhteen kerhoon. Jos iltapäiväkerhopaikkaa haetaan kaupungin koordinoimiin kerhoihin, paikkaa ei voi hakea samanaikaisesti Konstikas-kerhosta eikä päinvastoin. (Konstikas on Taidekoulun oma kerho, johon haetaan Taidekoulun kautta.) Lähettämällä hakulomakkeen sitoudut siihen, että lapsesi on mukana toiminnassa. Lapset valitaan iltapäiväkerhoon yhdeksi lukuvuodeksi kerrallaan. Lisätietoja iltapäivätoiminnasta: https://www.porvoo.fi/iltapaivatoiminta. Koulut alkavat 11.8.2021.

Koulukuljetus:

Kuljetusperiaatteiden mukaista, maksutonta koulukuljetusta haetaan Wilman kautta 4.1.-31.1.2021 kohdasta Hakemukset ja Päätökset -> Tee uusi hakemus -> Koulukuljetuksen hakeminen. Muista lopuksi tallentaa hakemuksesi, jotta se lähtee eteenpäin.

Päätökset koulukuljetuksista lukuvuodeksi 2021-2022 tehdään kesäkuussa ja ne näkyvät Wilmassa juhannuksen jälkeen.

Päätökset voidaan tulostaa avaamalla päätös ja sen jälkeen Tulosteet (oikeassa kulmassa) kohdasta valitaan oikeaa päätöstä koskeva tuloste.

Lisätietoja koulukuljetuksesta osoitteessa www.porvoo.fi/koulukuljetukset